Vi är med och sponsrar världens vackraste idrott!
Hos Bendt Bil i Halmstad hittar ni ett av marknadens bredaste och starkaste bilsortiment. Bendt Bil är ett familjeföretag som grundades 1998 av familjen Bendt. Företaget är en fullserviceanläggning och är återförsäljare för SAAB, Opel, BMW, MINI, Hyundai samt Isuzu och Opel lätta lastbilar i Halmstad. www.bendtbil.seVi utför alla typer av håltagning i betong och andra hårda material som granit, tegel, armerad betong etc. Vi kan t ex såga hål i dina väggar för nya fönster och dörrar eller utföra diamantborrning för ventiler, kablar och rördragningar. www.exakthaltagning.seNärproducerade flygresor.
Mera stjärterum från Halmstad. Läs mer och boka din plats på kullaflyg.se Välkommen Ombord!Vill du skapa utveckling och förändring som inspirerar människor du möter? Läs mer om Concern på www.concern.seHotellpärla i city som bjuder på kvällsmat.Här bor du i en miljö präglad av husets hundraåriga historia, med vackra originaltak från tidigt 1900-talet. Läs mer om Hotel Norre Park på www.norrepark.seDags för en Toyota.
Välkommen till din Toyotahandlare. Vi har ett brett urval av nya & begagnade bilar. www.toyotahalmstad.seTillgänglighet, Enkelhet och Omtanke.www.handelsbanken.se/falkenbergFrån rymdutrustning till instrument för lokalisering och felsökning på ledningssystem under marken.www.xiinstrument.se

Vill du också sponsra "Världens vackraste idrott"!

Halmstad RG:s gymnaster tillhör eliten i Sverige. Vi har toppgymnaster i samtliga åldersklasser. För att flickorna ska kunna utvecklas mer behöver vi ditt stöd.

Din insats går direkt till våra gymnaster i form av externa specialisttränare i rytmisk gymnastik, balett, styrka/kondition och idrottspsykologi, internationella tävlingar, träningsläger osv. Vårt mål är att våra gymnaster ska kunna ha möjligheten att utvecklas så mycket som möjligt i den idrott de älskar!

Halmstad RG är kontinuerligt arrangörer av tävlingar, uppvisningar och läger och våra gymnaster tävlar på olika nivåer som region, riksnationell och internationellt. Vid dessa tillfällen har du en chans att synas med ditt varumärke!

Vill du sponsra våra duktiga gymnaster i Halmstad RG? Välj något av våra sponsorpaket som presenteras i vår sponsorfolder, klicka här

Vill du sponsra klubben på annat sätt, kontakta oss gärna.
Birgitta pratar gärna sponsring med dig:
Birgitta Selander, styrelseledarmöter i Halmstad RG
Mobil 073 329 99 39 . E-post birgitta.selander7@gmail.com